Štítkování v Merku a další novinky

Štítkování v Merku a další novinky

Zveřejněno: Květen 29., 2017, Petra Vegnerová

Stejně jako aplikace Leady, i online databáze firem Merk se neustále těší pozornosti našich vývojářů. Ti ve spolupráci s vámi obohacují tento unikátní nástroj stále novými funkcionalitami. A co patři mezi poslední novinky?

 

Štítky, kam se podíváš

Vzhledem k tomu, že je naší prioritou, aby se vám s databází pracovalo co nejlépe, přišli jsme s možností štítkování firem na detailu.

Pokud si prohlížíte konkrétní firemní záznam v rámci databáze, můžete si k němu přiřadit libovolný štítek, který vytvoříte buď vy sami, nebo ho již vytvořili vaši kolegové (v takovém případě vám ho našeptávač nabídne). K čemu je to dobré? Představte si, že si potřebujete v průběhu roku připravit množinu firem, kterou byste rádi oslovili v rámci marketingové kampaně. Firmy jsou bohužel tak nesourodé, že byste je z databáze tak snadno hromadně nevyfiltrovali. Pokud ale k těmto vybraným firmám přiřadíte štítek – například „podzimní kampaň“ – budete se k seznamu firem moci vrátit.

Kde seznam firem dle štítků najdu? Stačí se opět přepnout na úvodní Dashboard a podívat se do sekce „Vaše štítky„.

Další jarní novinky:

Zajímají vás bližší informace o novinkách? Kontaktujte vašeho obchodníka, nebo se ozvěte na obchod@imper.cz. Rádi se vám budeme věnovat.

 

 

Sdílet článek:

Populární články